Kdo smo?

Ključavničarstvo Kavčič s.p.

Družinsko podjetje Ključavničarstvo Kavčič Evgen s.p. , Gabrovica pri Komnu 24, je že dvajset let prisotno na slovenskem trgu. Izdelujemo in montiramo inox ograje in nadstreške tako za stanovanjske hiše kot tudi za poslovne objekte. Inox materiali, za katere se naši kupci odločijo, so večni ter ne potrebujejo vzdrževanja ter dajo hišam lep in moderen videz.
 
Naš asortiman temelji na notranjih in zunanjih ograjah, ki so primerne za balkone, terase, notranja stopnišča, galerije, poslovne objekte. Stremimo k temu, da se čim bolj približamo kupcu ter ustrežemo njegovim potrebam in željam, zato  so vsi naši izdelki unikati.
 
Iz bogatega kataloga ograj, si lahko vsak pričara svojo, bodisi ograjo inox-les, inox steklo ali pa samo inox, ki je lahko v satinato ali polirani obdelavi.
 
Odločitev za ograjo iz nerjavečega material vam prihrani denar in predvsem čas, ki nam ga v sedanjem času primanjkuje.

Poslanstvo & Vizija

Vsi izdelki se izdelujejo po naročilu za znanega kupca. Poudarek dajemo spoštovanju želja kupca, kakovosti izdelkov in storitev ter spoštovanju dogovorjenih rokov.

Garancija za kakovosten in funkcionalen izdelek so dobri materiali in naše izkušnje na osnovi katerih vam lahko svetujemo.

Naše vrednote so

  • Zagotavljanje kakovosti
  • Svetovanje
  • Spoštovanje dogovorjenih rokov
  • Izkušnje
  • Izdelava po naročilu

Zaposleni

Kontakt


Lokacija